请帮忙查询三星手机s5830序列号359580043695905的具体状况~~

3个回答 默认排序

已采纳
这个号码查不到相关信息。据知有很大一部分水货是直接从代工厂偷偷流出来的,他们会把原标撕掉重贴,重新刷IMEI码。你的手机版本不好确定,不过质量好就行了。
出错了:官方数据库中没有该IMEI码的信息。本站目前仅支持美国版三星手机查询!!!
Information on IMEI 358884046091356
Type Allocation Holder Samsung
Mobile Equipment Type Samsung GT-S5830 Galaxy Ace
GSM Implementation Phase 2/2+
IMEI Validity Assessment Very likely
Information on range assignment
Est. Date of Range Issuance Around Q2 2011
Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
Primary Market Europe
Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive
Information on number format
Full IMEI Presentation 358884-04-609135-6
Reporting Body Identifier 35
Type Allocation Code 35888404
Serial Number 609135
Check Digit 6
欧版行货