no networkconnectionavailable 是什么意思

8个回答 默认排序

已采纳
  no network connection available的中文翻译

  无网络连接可用

  双语例句

  For example, the industry network connection events are available at no
charge to participants in the industry networks.

  比如说,行业网络联络会议可以被行业网络的参与者免费获得。

  Delay-Tolerant Network ( DTN) is a kind of new network, which characterized
with high link delays, intermittent connectivity and limited node resources,
there is no continuously available connection between source and destination to
support end-to-end interaction.

  迟延容忍网络(DTN,Delay-Tolerant
Network)是一类新兴的网络,它具有很高的传播延迟、链路间断性连通、节点资源受限等特性,是一个长期不存在端到端路径的网络。
NO :不、不是NETWORK:网络工作 coverage:勇气 自信
找不到启动驱动
硬盘输入输出接口出错 ,用DM.exe可以修复好
另外,虚机团上产品团购,超级便宜
No Energy Network found
没有发现能源网络
有2种可能。一是你的硬盘坏了,另一个是主引导区坏。如果是后者,你可以偿试修复主引导区;或者重装系统即可
意思是没有系统启动盘,请插入系统启动盘后按任意键,应该是检测完硬件要进系统的时候出现的。检查你的硬盘数据线有没有插好。
第一 你的机子上是否插有U盘或光驱?第二你的硬盘驱动文件坏了