神探夏洛克密码sher什么意思

7个回答 默认排序

已采纳
密码是夏洛克的名字,手机输入密码的地方显示是四位密码框+LOCK,因为那个女的喜欢上了夏洛克所以密码是sher,加上后面的lock(锁)连起来就是sherlock夏洛克。
sher
女猪脚手机上显示的 I am ? lock 在问号处填上sher就是夏洛克,女猪脚还是爱着卷福的~~~哈哈,不过卷福最爱的还是花生~~~
就是我是夏洛克 超级爱卷福~~~
SHER
如果你问的是201里Irene Adler的手机密码的话〜
I AM SHERLOCKED 密码是SHER
没死
我是夏洛克
就从“因为我测了你的脉搏”开始?

Because I took your pulse. Elevated. Your pupils dilated.
因为我测了你的脉搏,脉搏加快,你的瞳孔放大。

I imagine John Watson thinks love's a mystery to me, but the chemistry is incredibly simple and very destructive.
约翰•华生大概以为爱对于我是个谜团,但那些化学反应非常简单、充满破坏性。

When we first met, you told me that disguise is always a self-portrait - how true of you.
我们第一次见面时你告诉我,化装通常像自画像,说的太对了。

the combination to your safe, your measurements - but this, this is far more intimate, this is your heart and you should never let it rule your head.
你保险箱的密码,是你的三围 - 可这个,还要私密得多,这是你的内心 你绝不该让它控制你的头脑。

You could have chosen any number and walked out with everything.
你本可以随便选一组数字,带着一切战利品走出这里。

But you just couldn't resist it, could you?
可你就是没法抗拒,不是吗?

I've always assumed that love is a dangerous disadvantage.
我一直觉得爱是种危险的弱点

Thank you for the final proof.
谢谢你给了我最终证明

到这里结束。后面是艾琳的台词了。